Obrazac za neobvezujuću cjenovnu ponudu i vizualni ispis


Dodajte logotip/sliku u vektoru (.eps, .ai, .cdr, pdf u vektoru) ili sliku u najvišoj mogućoj kvaliteti.Sa slike odaberite mjesta koja želite ispisati i boju ispisa. (uz logo u punoj boji, nema potrebe birati boju tiska)

Ako već imate šator bez tiska kupljen, odaberite (Da), i ispunjeni obrazac za tisak će biti dodan u vašu košaricu. Ako šator još nemate, odaberite (Ne). Nakon toga ćemo vas preusmjeriti na ponudu šatora bez tiska. Kupnja šatora bez tiska je obvezujuća, dok tisak na šator nije obvezujući.
Upečatljivi reklamni šatori

Trebate reklamne šatore s tiskom?

Čvrsta konstrukcija, izdržljiva jedra su ono što nas izdvaja od konkurencije.

Kao i svaka konstrukcija ispod koje borave ljudi, trebala bi biti čvrsta i izdržljiva. Ključ za to su materijali koje koristimo u proizvodnji.


Privucite potencijalne kupce

Reklamni šatori s tiskom privlače i ljude koji nemaju direktan kontakt sa štandom. Što je veća reklama, to je vaš štand vidljiviji iz daljine.
Ekspresna izrada vašeg printa

Velika površina krova i bočnih zidova postaje izvrsno mjesto za postavljanje reklama. Možemo izraditi bilo koji otisak, individualno pripremljen.


Šatori Brimo ostvarit će vaše snove

Trebate reklamu koja će biti svugdje s vama i koja ne zauzima puno mjesta u transportu? Imamo rješenje za vas. Pretvorite svoj šator u savršenu reklamu koja privlači pažnju. Stalak će vam pomoći da postignete svoje ciljeve. Tisak na šator povećat će Vaš kredibilitet kod kupaca. 

 Promotivni šator - neograničene mogućnosti ispisa

 Reklamna grafika može se otisnuti na bilo koju površinu šatora koju odaberete za promociju svoje tvrtke. Bez obzira radi li se o maloj konstrukciji 2x2 m ili velikom party šatoru, svaki kvadratni centimetar šatora možemo prekriti reklamom i individualnom grafikom.

 
BRIMO® najbolji šatori

Garancija i kvaliteta za svakog kupca. Neograničen izbor boja prema vlastitoj mašti. Reklamni šatori idealni za svaku priliku.

Šator se može postaviti i spreman za korištenje u nekoliko minuta bez alata.


Provjereni šatori za brzo postavljanje

100% vodootporne ploče, kroz koje neće proći niti jedna kap, čvrste i izdržljive strukture i sve što treba svakom unikatnom printu. Sve za vas na dohvat ruke.