Zamjena dijelova krova i okvira

Kupce koji traže dijelove za šator Brimo®, brzo ćemo obraditi nakon što pošalju ispunjeni obrazac.

Molimo vas da nam ne šaljete fotografije šatora konkurentskih marki, jer zbog održavanja dostupnosti dijelova Brimo® i kompatibilnosti ne možemo udovoljiti vašem zahtjevu. Ako na svom šatoru ne vidite oznaku Brimo®, molimo vas da kupite novi šator od nas, i u budućnosti nećete imati problema. Fotografija šatora za koji trebate dio neophodna je za dostavu ispravnog dijela i za provjeru da zaista tražite dio za šator marke BRIMO®. Korištenje tuđih fotografija s interneta neće biti prihvaćeno. Za fotografiju nemamo specifične zahtjeve, dovoljno je da potvrdi originalnost. Ove mjere smo poduzeli radi održavanja dostupnosti dijelova. Ova dostupnost je narušena enormnom potražnjom za dijelovima za šatore koji su pogrešno predstavljeni kao BRIMO® marka. Hvala na razumijevanju.

Dodavanjem fotografije šatora dokazujete da ćete korištenjem dijelova koje vam dostavimo upotrijebiti na šatoru marke BRIMO® i time spriječiti i isporuku pogrešnih dijelova.

Upite za zamjenske dijelove primamo isključivo putem ovog obrasca. Molimo, ne tražite dijelove telefonski ili e-poštom. Polja označena crvenom zvjezdicom (*) su obvezna.Nakon slanja, učitavanje fotografija može potrajati i više od minute, ovisno o veličini dodanih fotografija! Ako se fotografije nisu učitale, molimo pošaljite ih na e-mail adresu brimo@brimo.hr