Što trebate znati o sublimacijskom tisku Reklamni šatori

Šator s vlastitim tiskom odličan je za posebne događaje, bilo da se radi o sportskom događaju ili sajmu. Ako trebate način da svoj brend učinite privlačnim i što vidljivijim, onda ste došli na pravo mjesto. Radimo s prvoklasnom poliesterskom tkaninom na koju tiskamo grafike u bilo kojoj veličini. Izrada 2D vizuala prvi je korak u realizaciji promo šatora koji je jedinstveni nositelj Vašeg brenda. Nakon odobrenja vizuala, bijele listove tiskamo tehnikom sublimacije, zatim krojimo otisnutu tkaninu i pažljivo šijemo. Svaki šator izrađujemo pojedinačno.

Što je tehnika sublimacije?

To je metoda tiska gdje se tinta izravno topi u tkaninu pomoću toplinske preše (thermolis). Rezultat je visokokvalitetan i dugotrajan ispis. Netiskana strana cerade obogaćena je poliuretanskim premazom koji osigurava 100% vodonepropusnost cerade. Reklamni šatori s tiskom po cijeloj površini privući će svačiju pažnju i izdvojiti se iz mase, čime će se vaša vidljivost višestruko povećati i uvući u podsvijest potencijalnih kupaca.


Grafički materijali

Grafičke materijale slati u krivuljama (u vektoru). Ako nemate takvu datoteku, pošaljite nam ono što imate i mi ćemo je pokušati obraditi u vektor. U slučaju da ćemo sliku tiskati na reklamnom šatoru, preporučamo slanje slike u visokoj rezoluciji kako se ne bi zamutila pri višestrukom povećanju (zbog velike veličine platna šatora uvijek je slika u maloj rezoluciji zamagljen). Za vas smo izradili predloške statuta za lakše predstavljanje vaše ideje. Na zahtjev šaljemo predložak s točnim dimenzijama šatora, gdje možete jednostavno umetnuti svoju grafiku. Na konačni rezultat tiska utječe kvaliteta grafike.

Cijena i vrijeme izrade promo paviljona

Napravili smo jednostavan konfigurator za izračun cijene šatora iznad. Cijena tiska ovisi o otisnutom komadu tkanine. Na cijenu ne utječe veličina logotipa niti boja tiska. Primjer: želite isprintati zid šatora, a grafika je veličine 1x1m. Cijena će biti ista i ako logo povećamo na 2x2m. Cijena se mijenja samo ovisno o veličini zida ili krova, a ne o veličini tiska. Vrijeme izrade je u prosjeku 2-3 radna tjedna od primitka uplate, dostave grafičkog materijala i odobrenja 2D vizuala koje smo izradili. Prije ispisa poslat ćemo vam konačnu 2D vizualizaciju na odobrenje. Stalo nam je do Vašeg zadovoljstva, zato želimo do detalja ispuniti sve Vaše želje i dizajnirati Vaš šator u obliku škara s tiskom.


Slike su ilustrativne!