Izađite iz sjene

Oglasni šatori s prilagođenim tiskom jedan su od najučinkovitijih načina promocije vašeg poslovanja tijekom vanjskih događanja ili sajmova.

Bavimo se tiskom reklamnih šatora već dugi niz godina.

Iz iskustva znamo da šator s tiskom privuče znatno više kupaca.


Cjelokupni tisak ili diskretni logotip

Radimo samo s najkvalitetnijim folijama i bojama na tržištu. Realiziramo dva tipa tiska: transferni tisak i sublimacijski tisak. Možemo tiskati svaki centimetar platna na šatoru.
Brza dostava je naša prioritet

Tisak provodimo zaista ekspresno brzo. Nakon primitka grafičkih materijala i odobrenja vizualizacije, odmah krećemo s proizvodnjom. Često se klijenti drže rokova za događanja ili sajmove. Uvijek se trudimo maksimalno kako bismo sve isporučili i proizveli na vrijeme i prema očekivanjima. U savršenoj prezentaciji krije se uspjeh svakog prodavatelja. Radimo punom brzinom kako biste se uspješno promovirali s promo šatorom od nas.


Naši šatori postaju vaš partner

Proizvodimo šatore u različitim izvedbama, ali imaju zajedničko da su profesionalni, brzo se sklapaju i izdržljivi. 

Šator se ne kupuje za jednu ili dvije sezone. Brendirani šator BRIMO ponosi se dugim vijekom trajanja platna i konstrukcije. Stojimo iza našeg proizvoda, stoga na šator imate 5-godišnje jamstvo. 
Neograničena boja reklame na šatoru

Nažehlovni tisak funkcionira na sljedeći način: vaš logo ili natpis izreže se iz folije, a zatim se pomoću toplinskog preša utisne izravno na platno šatora. Imamo na raspolaganju 16 različitih boja folije. Ako vaš logo sadrži više boja, logo jednostavno isprintamo na profesionalnom pisaču na bijelu foliju, izrežemo, a zatim utisnemo na platno šatora.

Kod nažehlog tiska, cijena ovisi o količini potrošene folije. Kako bismo vam mogli brzo izračunati cijenu, trebamo stvoriti 2D vizual prema popunjenom obrascu iznad.


BRIMO® vodeći proizvođač reklamnih šatora

Reklamni promo šatori su izvrsno sredstvo za prijenosnu vanjsku izložbu za vaš posao.

Šator se može postaviti i pripremiti za korištenje u nekoliko minuta bez alata.


Današnji izgled šatora dugujemo našim kupcima.

Zahvaljujući povratnim informacijama neprestano poboljšavamo i usavršavamo BRIMO šatore kako bismo zadržali vodeću poziciju na tržištu. Čvrstoća, otpornost, jednostavna manipulacija i pristupačna cijena naše su glavne točke na koje stavljamo naglasak prilikom proizvodnje reklamnih šatora.