Reklamni paviljon 2x3m

SUPER čelik bez zidova
297 € Iznos s PDV-om | Na skladištu odmah: | Prodaja

Ovaj proizvod možemo predati kuriru u 13:00 sati, koji ga obično dostavlja za 2 dana. Vrijedi od ponedjeljka do petka.

Za ponudu cijene tiskanja šatora ispunite obrazac

- 5 godina jamstva za kupca
- Besplatno: klinovi za sidrenje, rukavac za konstrukciju
- Rezervni dijelovi i građevinske usluge besplatno!

 

Pronaći kvalitetan škarasti šator 2x3m za tisak je kao tražiti iglu u plastu sijena kada je tržište prepuno nekvalitetnih šatora. Iz tog razloga odlučili smo staviti na kvalitetu i proizvoditi vrhunske šatore. Fokusirali smo se na potrebe kupaca i na temelju njihovih povratnih informacija izrađivali i stalno usavršavali naše šatore. Osnova je vodonepropusnost jedriličarskih tkanina i kvalitetna izrada.

   

  Ispunili smo oba ova atributa i proizveli pristupačne reklamne paviljone. Šatori nude širok raspon namjena. Veličine 2x3m među najprodavanijima u području prodavača na sajmovima ili tržnicama. Osigurat će dovoljno natkrivenog prostora za robu. Širina šatora od 3 metra dovoljna je za prezentaciju prodanog asortimana.

    

   Crne spojne komponente i bijela boja slonovače strukture je elegantna i ide uz bilo koju boju tkanine za jedra. Paket uključuje krov u boji po želji, konstrukciju, klinove i zaštitnu navlaku za šator. Dostupno je sedam dostupnih verzija boja. Nudimo i široku ponudu dodatne opreme.Među prodavačima popularna su LED svjetla s kojima mogu profesionalno osvijetliti proizvode.

     

    Brzi raspored i ušteda vremena su važni. Zahvaljujući automatskom sustavu škara za raspodjelu, više vam neće trebati nikakav alat. Nekoliko koraka i šator je spreman za prodaju robe. Svaki dio je zamjenjiv zbog vijčanih spojeva. Cijenit ćete to ako je struktura oštećena, nema potrebe kupovati novu, samo rezervni dio. Čak pružamo dijelove besplatno za prvu godinu. 

      

     Reklamni šator bravure upravlja vremenskim uvjetima. Uz snagu vjetra od 40 km/h, čvrsto stoji na mjestu. Šator treba biti usidren. Sidrenje možete učvrstiti klinovima koji su uključeni u paket. U slučaju da će se šator koristiti na betonskoj podlozi gdje nije moguće zabijati klinove iz naše ponude, možete odabrati čelične ploče za sidrenje ili vreće pijeska.


     Ocjena klijenata

     120 ocjena, 4.9/5

     Parametri

     • Šator se može tisnuti sublimacijom ili peglanjem na folije. Za više informacija u rubrici: ispis pravilnika
     • Paket: krov, konstrukcija + 8 sidrenih klinova i zaštitni poklopac. (šator ne uključuje zidove) , (bez tiska)
     • Krov je vodootporan.
     • Regulacija stropa: 4 visine 175, 185, 195, 205 cm
     • Vrijeme za montažu i demontažu postolja od strane 1-2 osobe je samo 40 sekundi!
     • Dimenzije nakon rasklapanja stalka: 195x290cm
     • Težina: 25 kg
     • Dimenzije nakon sklapanja: 155 x 35 x 25 cm