Sklopiva stolica

Stolovi i stolice
od 98 € Iznos s PDV-om | Na skladištu odmah: | Prodaja

5 godina jamstva za kupca

Ovaj proizvod možemo predati kuriru u 13:00 sati, koji ga obično dostavlja za 2 dana. Vrijedi od ponedjeljka do petka.

Prije kupnje sklopive stolice morate se odlučiti prema nekoliko čimbenika. Najvažniji čimbenici su udobnost i trajnost. Trebali biste moći dugo sjediti na stolcu, a da ne postanete žrtva neugodne boli pri sjedenju. Pri odabiru treba obratiti pozornost i na kvalitetu jer se stolica ne kupuje na godinu ili dvije.


Visokokvalitetni sklopivi stolci dizajnirani su da izdrže visoku nosivost do 130 kg bez kvara. Dobro promišljen mehanizam rasklapanja omogućuje rasklapanje stolice za 10 sekundi. Vrlo je jednostavno. S praktičnog gledišta, razmišljali smo kada se stolica ne koristi tako da zauzima minimum prostora. Stolice se mogu slagati jedna na drugu. Zahvaljujući uštedi skladišnog prostora, čak i veliki broj stolica neće biti problem transportirati tamo gdje vam trebaju. Dobro je imati nekoliko komada sklopivih stolica u rezervi kod kuće, nikad se ne zna tko će doći u posjet. Bit ćete korak ispred i udobno smjestiti svakog gosta.


Sklopive "fleksibilne" sklopive stolice sastoje se od sjedišta i naslona. Izrađene su od visokokvalitetne HDPE plastike koja je ergonomski oblikovana na sjedalu. Struktura stolice je čelična sa sivim praškastim premazom. Boja štiti metalne dijelove od hrđe, a otporan sam i na ogrebotine. Čišćenje stolice je jednostavno. Bit će vam dovoljno obično sredstvo za čišćenje koje se nalazi u svakom kućanstvu. Težina stolice je udobna, što ćete cijeniti tijekom transporta ili čestog sklapanja i rasklapanja. Na naslonu stolice nalazi se praktična ručka za praktično kretanje. 

Brzo rasklapanje, jednostavno održavanje i transport, svestrana upotreba, glavne su točke koje karakteriziraju našu sklopivu stolicu. Među traženim je i popularnim proizvodima. Prilikom proizvodnje pazili smo na kvalitetu i cijenu. Uvijek nastojimo našim kupcima pružiti najbolju vrijednost za novac. Boja stolice je bijela, a struktura je tamno siva. Ova elegantna kombinacija boja prikladna je za svaki prostor za bilo koji događaj. Ocjena klijenata

65 ocjena, 4.8/5

Parametri

  • Nosivost stolice je 130 kg.
  • Plastika ne mijenja boju niti otpornost pod utjecajem sunca.
  • Duljina: 51 cm
    Širina: 47 cm
    Visina: 87 cm
  • Visina sjedala: 44 cm
  • Stolice su otporne na vremenske uvjete.
  • Lakirana konstrukcija može izdržati veliku težinu i neusporedivo je bolja od ostalih stolica u potpunosti od plastike.