Sjenica s reklamom 4x8m

Premium aluminijski paviljon
1 697 € Iznos s PDV-om | Na skladištu odmah: | Prodaja

Ovaj proizvod možemo predati kuriru u 13:00 sati, koji ga obično dostavlja za 2 dana. Vrijedi od ponedjeljka do petka.

Za ponudu cijene tiskanja šatora ispunite obrazac

- 5 godina jamstva za kupca
- Besplatno: 12 klinova za sidrenje, rukavac za strukturu, 3 puna zida
- Rezervni dijelovi i građevinske usluge besplatno!

 

Najveći i najjači pormo svadbeni šator 4x8m iz naše ponude osigurava do nevjerojatnih 32 m2 natkrivene površine u nekoliko sekundi. Ovaj ogromni svadbeni šator najtraženiji je u svijetu ugostiteljstva. Organizaciju banketa na otvorenom savršeno rješava šator vrhunske kvalitete. Šator će vas zaštititi u svim vremenskim uvjetima.

   

  Zaštita u svakom vremenu, doslovno. Kvalitetna poliesterska cerada stvara savršenu hladovinu ispod šatora. Vodootporan je, u zimskim mjesecima možete ga grijati pod šatorom grijačima. Ogromni šator namijenjen je svim kulturnim, društvenim, sportskim i korporativnim događanjima. Može se koristiti doslovno za sve. čišćenje cerada je jednostavno, dovoljna je čista voda. Važno je pohraniti cerade na suhom.

    

   Sam izgled i boju šatora možete odabrati iz naše ponude. Za potpuno zatvaranje šatora moguće je koristiti četvrti zid na kojem se nalaze vrata i prozor. Svaka stijenka je posebno pričvršćena za krovni lim pomoću 5 cm široke čičak trake. Četvrti zidovi su naravno dostupni u boji šatora. Osnovni paket sadrži 3 pune stijenke.

     

    Težina ovog satna je oko 100 kg. Osnovu šatora čine ojačani aluminijski profili. Šator stoji na šest čvrstih nogu u obliku šesterokuta. Za rastavljanje strukture nisu potrebni alati. Jedna osoba to može učiniti sama unatoč velikoj veličini. Spojni dijelovi su zamjenjivi kao i svaki pojedini dio zahvaljujući vijčanim spojevima. 

      

     Ekstremni vremenski uvjeti, jaka kiša, hladan mraz, pa čak ni vruće sunce neće vam stajati na putu s vrhunskim pormo šatorom za vjenčanje 4x8m. Napravljen je za sve vremenske prilike. Podnosi snagu vjetra do 70 km/h. To je vrh tržišta. Masivna konstrukcija ima najčvršće spojne komponente koje su otporne na udarce i pucanje.


     Ocjena klijenata

     54 ocjena, 5/5

     Parametri

     • Sjenica s reklamom 4x8m, vrhunski aluminijski model za intenzivnu upotrebu sa snagom vjetra do 70km/h!
     • Paket: krov, konstrukcija, 3 zasebno skidive stijenke, pričvršćivanje na najlonski patentni zatvarač + 12 sidrenih klinova i zaštitni omotač (bez tiska).
     • Šator se može tisnuti sublimacijom ili peglanjem na folije. Za više informacija u rubrici: ispis pravilnika
     • Okvir: Aluminijski profili unutarnje debljine 1,8 mm i više.
     • Krov i zidovi su vodootporni.
     • Vrijeme za montažu i demontažu postolja od strane 1-2 osobe je samo 40 sekundi!
     • Dimenzije sklopljenog šatora 200x60x35cm.
     • Tlocrt šatora: 400x800cm (32 m²)
     • Strop podesiv po visini: 4 razine visine 175, 185, 195, 205 cm.
     • Težina 92 ​​kg.