Reklamni paviljon 2x3m

Exclusive aluminijski paviljon
597 € s PDV-om | Na skladištu odmah: | Prodaja

Ovaj proizvod možemo predati kuriru u 13:00 sati, koji ga obično dostavlja za 2 dana. Vrijedi od ponedjeljka do petka.

Za ponudu cijene tiskanja šatora ispunite obrazac

- 5 godina jamstva za kupca
- Besplatno: 8 klinova za sidrenje, rukavac za strukturu, 3 puna zida
- Rezervni dijelovi i građevinske usluge besplatno!

 

Šator za reklamne zabave nudi profesionalnu prezentaciju u zatvorenom ili otvorenom prostoru. Zahvaljujući visokokvalitetnom tisku i individualnom dizajnu, privlači poglede na prvi pogled. Jer prvi dojam je vrlo bitan, druge šanse nema, pa je stoga i predstavljanje tvrtke na sajmovima vrlo važno. Šator za zabavu možete prilagoditi svojim potrebama. Cilj svakog izlagača je privući pažnju kupaca. Uspješna prezentacija robe i brenda prioritet je svakog izlagača.

   

  Vrtni šator 2x3m pouzdan je suputnik u svako godišnje doba zahvaljujući čvrstoj konstrukciji i sofisticiranim detaljima. Vidljiv iz daljine, ispis preko cijele površine važna je točka vizualne komunikacije. Uz tisak jednostavnih logotipa ili natpisa, naša tvrtka nudi i tisak preko cijele površine na vodootporna šatorska platna. Osim dizajna i prvog dojma, fokusirali smo se na kvalitetu komponenti šatora.

  Prvi dojam je vrlo važan za svaku osobu. Naši šatori su napravljeni za profesionalnu upotrebu. Njihov izgled i kvaliteta su bez premca. Bogate boje odmah privlače pozornost kupaca. Držimo se ideje izlaska iz sjene, zato smo specijalizirani za kvalitetu robe tijekom proizvodnje.

    

   Stvaranje natkrivenog prostora u nekoliko sekundi zvuči dobro, zar ne? Ugodit ćemo vam, tako je i u stvarnosti. Postavljanje šatora je dječja igra, svatko to može učiniti bez upotrebe alata. Sustav za automatsko rasklapanje uštedjet će vam puno vremena koje možete iskoristiti za ukrašavanje šatora i istovar promotivnog materijala. Konstrukcija je aluminijska atraktivne težine.

     

    Unatoč maloj težini, ekskluzivni aluminijski šator spada među čvrste šatore. Izrađuje se od profila debelih stijenki. Savršeno podnosi sve vremenske prilike. Bočne stijenke se mogu pričvrstiti pojedinačno, naravno možete koristiti šator i bez bočnih stijenki. Svaka pojedinačna komponenta pažljivo je testirana kako bi se stvorio šator koji će voljeti šira javnost. Kao potrošač, imate petogodišnje jamstvo na šator.


    Ocjena klijenata

    62 ocjena, 4.8/5

    Parametri

    • Šator se može tisnuti sublimacijom ili peglanjem na folije. Za više informacija u rubrici: ispis pravilnika
    • Sklopivi model šatora ekskluzivni aluminij za čestu upotrebu sa snagom vjetra do 60km/h!
    • Paket: krov, konstrukcija, 3 zasebno skidive stijenke, pričvršćivanje na čičak + 8 sidrenih klinova i zaštitni poklopac (bez tiska).
    • Okvir: Aluminijski profili s unutarnjom debljinom od 1,1 mm ili više.
    • Dimenzije sklopljenog šatora 155x45x30cm.
    • Tlocrt šatora: 195x290cm (5,6 m²)
    • Krov i zidovi su vodootporni.
    • Strop podesiv po visini: 4 razine visine 175, 185, 195, 205 cm.
    • Težina 31 kg.