Promotivna sjenica 3x6m

Premium aluminijski paviljon
1 097 € Iznos s PDV-om | Na skladištu odmah: | Prodaja

Ovaj proizvod možemo predati kuriru u 13:00 sati, koji ga obično dostavlja za 2 dana. Vrijedi od ponedjeljka do petka.

Za ponudu cijene tiskanja šatora ispunite obrazac

- 5 godina jamstva za kupca
- Besplatno: 12 klinova za sidrenje, rukavac za strukturu, 3 puna zida
- Rezervni dijelovi i građevinske usluge besplatno!

 

Vrhunski šator na škare promo 3x6m naširoko se koristi zbog svoje veličine. Pridružite se većim šatorima iz naše ponude. Veličina 6x3m stvorit će izvrstan krov za događanja i rasprodaje u samo nekoliko sekundi. Šator se može koristiti u bilo koje doba godine, napravljen je za ekstremne uvjete. Platno šatora je naravno vodootporno, može podnijeti jaku sunčevu svjetlost ili minus temperature.

   

  Našim kupcima nudimo više od šatora. Svatko tko kupi naš šator kupuje kvalitetu i brend. Brinemo se da svaki kupac bude zadovoljan. Za to smo prilagodili i ovaj vrhunski promotivni šator. Ne pravimo razliku između bočnih i krovnih limova. Svaka tkanina za šator izrađena je od najkvalitetnijih poliesterskih vlakana na tržištu. Šav je dvostruko zalijepljen termo ljepljivom trakom. Niti jedna kap kiše ne ulazi u šator.

    

   Želite li impresionirati svoje potencijalne kupce? Imamo dobre vijesti za vas. Izradit ćemo reklamni banner iz vašeg promo šatora u samo nekoliko dana. Izrađujemo otiske u raznim veličinama i bojama prema vašoj narudžbi. Sve što trebate učiniti je poslati nam dokumentaciju, a mi ćemo izraditi grafički dizajn i ponudu. Stalak će postati sastavni dio vašeg poslovanja. Čak i na najvećim tržnicama svi će vas odmah primijetiti zahvaljujući reklami koja se može postaviti na vrhu krovne folije.

     

    Aluminijske šipke izrađene su od aluminijskog profila debelih stijenki. Debljina je od 1,8 mm, u najopterećenijim dijelovima šatora ojačali smo svaku komponentu i tako stvorili šator vrhunske kvalitete. Težina šatora je nešto veća od ostalih šatora iz naše ponude. Unatoč težini, šator se lako rastavlja zahvaljujući sustavu škara. Udobno stane u prtljažnik automobila tijekom transporta.

      

     Može izdržati jačinu vjetra do 70 km/h uz pravilno sidrenje. Vrhunski aluminijski šator stvoren je i dizajniran za ekstremne uvjete. Platna su čvrsta i njihova boja neće izblijediti. Ovaj model spada među najkvalitetnije šatore na tržištu diljem EU. Drago nam je da smo razvili šator koji nema konkurenciju i predstavili ga tržištu. Vrlo je popularan, posebno u područjima gdje se svakodnevno koriste šatori.


     Ocjena klijenata

     70 ocjena, 5/5

     Parametri

     • Šator se može tisnuti sublimacijom ili peglanjem na folije. Za više informacija u rubrici: ispis pravilnika
     • Krov i zidovi su vodootporni.
     • Paket: krov, konstrukcija, 3 zasebno skidive stijenke, pričvršćivanje na čičak + 12 sidrenih klinova i zaštitni omotač (bez tiska).
     • Okvir: Aluminijski profili unutarnje debljine 1,8 mm i više.
     • Vrijeme za montažu i demontažu postolja od strane 1-2 osobe je samo 40 sekundi!
     • Dimenzije sklopljenog šatora 155x55x30cm.
     • Tlocrt šatora: 290x570cm (16,5 m²)
     • Strop podesiv po visini: 4 razine visine 175, 185, 195, 205 cm.
     • Težina 67 kg.