Paviljon s reklamom 4x6m

Premium aluminijski paviljon
1 397 € Iznos s PDV-om | Na skladištu odmah: | Prodaja

Ovaj proizvod možemo predati kuriru u 13:00 sati, koji ga obično dostavlja za 2 dana. Vrijedi od ponedjeljka do petka.

Za ponudu cijene tiskanja šatora ispunite obrazac

- 5 godina jamstva za kupca
- Besplatno: 8 klinova za sidrenje, rukavac za strukturu, 3 puna zida
- Rezervni dijelovi i građevinske usluge besplatno!

 

Tržnice ili izložbe odlično su mjesto da svoj brend učinite vidljivim i povećate prodaju svoje robe. Reklamni šatori 4x6m stvaraju mobilni prostor za svaku priliku. Odabirom odgovarajućeg šatora prezentirate svoje proizvode i usluge u atraktivnom i privlačnom okruženju. Ključno je da ostavite dobar dojam i stvorite savršenu atmosferu koja će vama i vašim gostima ostati u lijepom sjećanju. Tijekom ljetnih i zimskih mjeseci reklamni šator bit će vaš veliki pomoćnik.

   

  Izložbeni šator je dizajniran da štiti od vremenskih utjecaja i pruža optimalan prostor za vas i vaše klijente. Visokokvalitetna vodootporna poliesterska Oxford tkanina ima PVC presvlaku s unutarnje strane u boji platna. Korištenjem krovnog lima i bočnih zidova dobivate savršeno mjesto, tako da ne morate brinuti o prezentacijama na otvorenom.

    

   Atraktivan izbor boja i dodataka omogućit će vam stvaranje jedinstvenog i šarmantnog izgleda na izložbama. Izgled šatora možete prilagoditi i individualno prema svojim željama. Izrađujemo reklamni tisak na šatorima. Samo nam pošaljite grafiku i mi ćemo se pobrinuti za sve. Grafički dizajn će vam biti poslan u roku od jednog dana, bez naknade. Šator možete savršeno prilagoditi prirodi svog posla.

     

    Unatoč maloj težini, aluminijska konstrukcija je vrlo stabilna. Povećanjem debljine unutarnjih profila postignuta je savršena stabilnost i visoka čvrstoća konstrukcije. Prednost je brzo rukovanje. Zahvaljujući sustavu škara, montaža i demontaža nije nimalo teška. Za postavljanje šatora dovoljne su najviše dvije osobe. Svaki dio je zašrafljen.

      

     Vanjska prezentacija kombinira opasnost od vremenskih uvjeta, nepredvidivih oluja u vrućim ljetnim danima ili mraza i snijega zimi. Gradnja je čvrsta i kvalitetna. Izrađen je od anodiziranog aluminija. Unutarnja debljina od 1,8 mm osigurava stabilnost i izdržljivost u zahtjevnijim vremenskim uvjetima. Može izdržati jačinu vjetra do 70 km/h


     Ocjena klijenata

     62 ocjena, 5/5

     Parametri

     • Promo šator 4x6m, vrhunski aluminijski model za intenzivnu upotrebu sa snagom vjetra do 70km/h!
     • Paket: krov, konstrukcija, 3 zasebno skidive stijenke, pričvršćivanje na najlonski patentni zatvarač + 8 sidrenih klinova i zaštitni omotač (bez tiska).
     • Šator se može tisnuti sublimacijom ili peglanjem na folije. Za više informacija u rubrici: ispis pravilnika
     • Okvir: Aluminijski profili unutarnje debljine 1,8 mm i više.
     • Krov i zidovi su vodootporni.
     • Vrijeme za montažu i demontažu postolja od strane 1-2 osobe je samo 40 sekundi!
     • Dimenzije sklopljenog šatora 200x55x35cm.
     • Tlocrt šatora: 400x600cm (24 m²)
     • Strop podesiv po visini: 4 razine visine 175, 185, 195, 205 cm.
     • Težina 71 kg.