Sklopivi barski stol

Stolovi i stolice
od 79 € Iznos s PDV-om | Na skladištu odmah: | Prodaja

Jamstvo 2 godine

Ovaj proizvod možemo predati kuriru u 13:00 sati, koji ga obično dostavlja za 2 dana. Vrijedi od ponedjeljka do petka.

Plastični sklopivi stol s okruglim pultom 80cm / 60cm izrađen je od vrlo čvrste HDPE plastike koja ne žuti. Prednost ovog sklopivog barskog stola je rasklapanje u nekoliko sekundi, velika čvrstoća i stabilnost.

Naši sklopivi barski stolovi idealni su za stvaranje mjesta za konobare i konobarice, ali ih također možete koristiti za grickalice i predjela ili za izlaganje gotovih koktela ili pića. Nakon događanja stolovi se mogu ekonomično sklopiti kako ne bi zauzimali previše prostora. Ističu se velikom nosivošću. Ako vam je potrebna dodatna površina, ovaj visoki sklopivi stol je savršen izbor. Zgodan je izbor kada trebate postaviti stolove za posebne događaje, roštilj na terasi ili ako poslužujete osvježenje uz bazen. Barski stolovi dodaju eleganciju svakom događaju i ostavljaju dojam otmjene.


Kao što smo već spomenuli, brzo rasklapanje i ekonomično skladištenje nisu jedine prednosti ovog stola. Posebna obrada površine stola jamči jednostavno čišćenje. Čvrsta HDPE plastika koja čini ploču stola ima neprocjenjiva svojstva. Za čišćenje je dovoljno koristiti uobičajena sredstva za čišćenje koja se nalaze i u vašem domu. Stol je namijenjen za korištenje u banket salama, kongresnim centrima i sajmovima.

Kao što već znamo, sklopivi bystro stol ne može nedostajati ni na jednom formalnom ili neformalnom događaju. Prostoru će dati visoku razinu. Njegova upotreba je svestrana i zimi. Svojstva stola neće biti oštećena ni temperaturama ispod nule. Stolovi su također vrlo popularni na božićnim sajmovima, gdje posjetitelji mogu uživati ​​u tradicionalnoj kuhinji. Služi kao mjesto za konzumaciju hrane i pića, ali i za serviranje zdravica. Elegantan izgled stola uklapa se u svaki koncept.


Ocjena klijenata

48 ocjena, 4.9/5

Parametri

  • Plastové stoly s doskou z odolného UV stabilizovaného polyetylénu (HDPE), ktorý nemení svoje vlastnosti.
  • Noge su čelične i sklapaju se kada se sklope.
  • Dimenzije: promjer 80 cm / 60 cm, visina 110 cm
  • Barski stol lako se sastavlja ili rastavlja u nekoliko sekundi bez alata ili uputa.
  • Nakon sastavljanja, bistro stolovi se mogu slagati jedan na drugi i ne zauzimaju gotovo nikakav prostor